Оновлено: національні пріоритети для проєктів Розвитку потенціалу у партнерстві МОН України (СВНЕ та CBVET)

Шановні Еразмусівці!

Звертаємо увагу, що Міністерством освіти і науки України визначено національні пріоритети для заявок конкурсів  з розвитку потенціалу вищої освіти та розвитку потенціалу професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти Програми ЄС Еразмус+. Інформацію опубліковано на нашому сайті та від МОН України надіслано на всі заклади 20.12.2023.

Просимо обов’язково поінформувати всіх партнерів, які розробляють проєкти для цих конкурсів!!!

Нагадуємо, що МОН України є обов’язковим партнером у Структурних проєктах (Strand 3) розвитку потенціалу вищої освіти. Важливо поінформувати ваших партнерів з країн-членів Програми ЄС Еразмус+ та рекомендуємо консультуватись з МОН України активно вже на етапі ідеї проєкту на CBHE – STRAND 3 для забезпечення впливу на національні, системні та секторальні зміни.

Команди, які працюють над таким типом проєктів або планують залучати МОН України як партнера за іншим конкурсом (наприклад: Strad2), для отримання листів підтримки, мають заповнити  форму і подати інформацію до 14 січня 2023 р.  Деталі вказано у листі нижче.

Листи було надіслано керівникам закладів вищої освіти та професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти.

Запрошуємо звертатись до нашої команди щодо консультацій під час підготовки проєктів щоб підготувати успішну заявку на конкурси та перевірити відповідність обов’язковим мінімальним технічним критеріям!

Попередня Українські університети виграли понад 2400 проєктів міжнародної мобільності в межах ...